Automate your Marketing
with Womplify




 
Memori Ayslanur
 - Fotopages.com
By: Aysla Nur

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Apr-2010 13:42 Email | Share | | Bookmark
Ays in Purple!!




..on my bestfriend's wedding : DDYZ..


..with Umie @ KPTM Staff Day..


Tuesday, 6-Oct-2009 13:35 Email | Share | | Bookmark
Picnic @ Pantai Sepat, Ktn - 4 Oktober 2009 -


nie la Pantai Sepat


baguzzz..sume ikut arahan


merenung masa depan ke Aiman?








kambing nie pun sibuk nak begambo..sempat berenti posing lagi..


Saturday, 26-Sep-2009 06:53 Email | Share | | Bookmark
CousiNs..


[b]Nie gambo ngn cousins masa makcik wat makan2 raya baru nie..cousins ramai sbb adik beradik mak yg tinggal skrg 8 orang. Yg dlm gmbr nie sebahagian aje. Jarang kitorg bergambar macam nie..


Tuesday, 28-Jul-2009 13:22 Email | Share | | Bookmark
BowliNg.. PIALA PENGARAH - 22 Julai 2009

 
 
 
View all 8 photos...
wah..gempak namanya PIALA PENGARAH... tp mmg fun, boleh jadikan acara tahunan sbb masa nie la sume warga KPTM KtN (staff) dapat berkumpul, sama2 have fun n release tension.. yg best tue, Pengarah dan timbalan2nya turut sama berboling... Secara peribadi, kira ok lah sbb klu ikut kategori individu, aku no 8 dari 42 org yg bertanding..cuma tak puas hati sket ngan score game ke 3.. jatuh terukk.. klu maintain ada can kot dpt top 3 score tertinggi kategori W. hehe.. wbgaimnpun, ketidakpuasan nie terubat pada 24hb waktu Sukan Mahasiswa (Pantai Timur).. Score yg dibuat sgt2 PUAS HATI =)


My team : Kak Dila n Umie


Gaya seorang Bowler.. hehe =)


Pengarah bengang pasal tak strike..ahaks..


"sikit lagi.." mgkin tu yg dikatakan oleh TPP


sempat lagi bergaya si soleh nie..


say peace..


Penyokong setia..Alia & Aina


peace lagi..


ngn Umie..


ngn kak dilla..


Tuesday, 21-Jul-2009 13:18 Email | Share | | Bookmark
AmiNul dah boleh jalan..yeaH..

 
 
 
View all 15 photos...
Sejak akhir2 nie, anak abg aku yg satu2nya nie makin lama makin ceria..mmg seronok tol dpt main ngn dia..senyumm je..yelah..bulan 8 dh umo setahun...dh pandai jalan, dah pandai nak main2 ngn org..umm...bestnyaaa!!! mmmuahh..


pandai posingg..


kerete pun nak makan ke??


senyummnye dier..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net